Jelena Kareluša okrivila Bogoljuba Karića za krah njenog braka a nahvalila bivšeg muža Bojana?!

Nakon svog prvog pojavljivanja (reklo bi se političke svrhe) u emisiji „Hit Tvit „ na TV „Pink“, Jelena Kareluša je za samo nedelju dana uspela da se posvađa putem društvenih mreža sa mnogima, počev od velikih imena domaćeg glumišta kao što su Svetlana Bojković, Dragan Bjelogrlić, Gorica Popović i Nikola Kojo, pa sve do političara, naučnika, profesora i ljudi iz javnog života.

„Mala od skandala“ očito nije naučila kad bi bilo OK da se zaustavi…

Naime, Jelena Karleuša u poslednje vreme silno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iako nekada i nije bilo baš tako. Međutim, podrška je njeno legitimno pravo u demokratksom društvu ali samo ukoliko uz put ne vređa neistomišljenike, proziva glumce za prihode i meša lojalnost i honorare, te proziva opozicionarku Mariniku Tepić za njeno rumusnko poreklo – što je nedopustivo iz više razloga.  

Sada je otišla i korak dalje, pa je svoju intimu iz prošlosti obelodanila nakon toliko godina, samo zarad toga što je Bogoljub Karić podržao objavu pevačice Seke Aleksić  napisavsi komentar „Seka kraljica“.

Elem, JK je to očito otišlo na ličnu sujetu, iako je pokusala da ostavi utisak da je to zbog toga što je to shvatila kao Bogoljubovu izdaju Vučica… Time je bila istaknuta crvena marama za napad u koridi…

Karleuša optužila Bogoljuba Karića za svoj razvod od prvog supruga: Iznela skandalozne tvrdnje – a sve zbog Vučića

Pevačica Jelena Karleuša u poslednje vreme silno podržava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, iako nekada i nije bilo baš tako.

Ipak, Jelena sada putem društvenih mreža, gostovanjima u emisijama i na razne druge načine  iskazuje simpatije prema Vučiću i vređa sve one koji imaju drugačije mišljenje.

Pevačica je sada na Instagramu isprozivala i Bogoljuba Karića zbog navodne izdaje aktuelnog predsednika Srbije.

Naime, Karić je reagovao na tvit pevačice Seke Aleksić koja je objavila snimak sa protesta „Srbija protiv nasilja“. On je napisao: „Seka kraljica“, što je bilo dovoljno da se Karleuša obruši na njega.

Iako je Bogoljub objasnio da je njegova reakcija samo izraz podrške „dugogodišnjoj prijateljici“, te da nema ni reči o izdaji, Jelena ga je bez blama optužila i za svoj razvod od prvog supruga Bojana Karića, ali i mnoge druge stvari.

„Bogoljub Karić. Još jedna bizarna priča pored mnogih koja se dešava ovih dana u našem društvu jeste izdaja Bogoljuba Karića. Izdao je upravo onog koji mu je pružio šansu da se vrati u zemlju pošto ga je prošla vlast prognala. Jedan bizaran tvit ne baš inteligentnog, ali vrlo perfidnog oportuniste na još bizarniji tvit nesvesne pevačice, ogolio je suštinu. Srbi su izdajnici. Srbi lojalni nisu i Srbin Srbinu zabija nož u leđa. Pogotovo ako su ta leđa čoveka koji ti je spasio debelu, masnu, milijardersku g*zicu. Moje mišljenje o Bogoljubu neću rafalno ispaliti, jer imam obzira prema Bojanu Kariću. Mom bivšem mužu. Volela sam ga i poštovala sam njegovog pokojnog oca Sretena“, počela je Karleuša.

„Bogoljub Karić je čovek koji je uradio sve da se od Bojana razvedem. Namestio je telohranitelja da nam dođe na vrata u 7.15 ujutru i pokaže poruke koje nikada nisam poslala. Bogoljub je bio vlasnik mobilne telefonije. Bila sam nemoćna. Moj tadasnji muž je poverovao ‘strika Bogiju’ jer su ‘sve pevaljke k*rve’. Telohranitelj je dobio auto, kako sam čula. Ja sam dobila medijski linč i razvod“, nastavila je pevačica.

„Bojana nikada nisam prevarila. Neka je Bojan zdrav i živ i njegova divna porodica. Ali Bogoljub?! Koji mi je dovodio Cecu da mi se smeje ispred nosa na porodičnim slavama, iako je tu sedeo i moj otac koji ju je uhapsio u ‘Sablji’ zbog šurovanja sa ubicama premijera? Taj moralni kodeks nema. Naravno da je zabio nož Vučiću u leđa. Takvi uvek zabijaju nož u leđa svedoka njihove prošlosti, korumpiranosti i ljigavštine“, zaključila je Jelena Karleuša na Instagramu.

Svet Dijaspore / Izvor: Nova.rs