HVALA BOGU NE ZNA DA PEVA, RAČUNALJKA JE NEVIĐENA: Goca Tržan iskreno o odrastanju ćerke Lene i učestvovanju u „Survivoru“

Goca Tržan jedna je od naših najpopularnijih pop izvođača, i kao takav, iskusila je najbolje i najgore od estrade.

Pevačica kaže da joj je drago što ćerka ne zna da peva, te se nada da će Lena izabrati poziv koji nema veze sa njenim.

Hvala bogu ne zna da peva, računaljka je neviđena. Meni je matematika dobro išla, ali nisam dobar ekonomista, a ona je fantastičan ekonomista. Biće sjajan producent, ako bog da da se bavi nekom filmskom produkcijom, da organizuje ljude jer je u tome fenomenalna – rekla je i dodala:

Na kraju krajeva, ona će birati čime će se baviti, volela bih da nema nikakve veze sa mojim poslom jer će uvek biti Gocina ćerka. Moraće da bude tri puta bolja od drugih da ne bi bila Gocina ćerka, da neko ne bi rekao da je tu zbog mene. Drago mi je što ne želi da se slika, Instagram ima za najuže prijatelje, na tome joj čestitam, uspela je da se odupre popularnosti. Popularnost nije dobra za svakoga.

Goca ceni ćerkinu kritiku i posebno voli da se posavetuje sa njom oko jedne stvari.

Poslušam Lenu često, pitam je šta treba da obučem, ona mi kaže da živim ispod kamena. Važno mi je njeno mišljenje i kao njen roditelj mi je bitno da me se ona ne postidi – istakla je pevačica za „Blic“, koja se našalila na opasku da kopira Džej Lo.

Sve sam radila pre Džej Lo. Imam solidan glas, novčanik mi je prazan, sve je na belo, nemam love. Što kaže moj muž, mene kada bi nekada neko odžepario, jako bi se razočarao. Na guzi radim, ali ne dovoljno – rekla je Goca kroz smeh na početku, te otkrila da li ćemo na predstojećem koncertu moći da čujemo narodnjak.

Naravno da ne, to se desi tamo gde sam dobro raspoložena i kada me pukne nešto, inače na koncertima ne – istakla je pevačica.

Goca je nedavno na festivalu Beogradsko proleće odnela nagradu.

Večito sam na festivalima bila gubitnik, a imala sam uvek pesmu koja je ostajala. Pu, pu, da ne izmalerišemo. Neobično mi je kada dobijem nagradu, možda su hteli da me ispoštuju zbog godina trajanja. Sa suprugom sam posle pričala, i kažem da bih uvek dala mlađima nagrade, na njima svet ostaje i potreban im je vetar u leđa – istakla je pevačica, te se ponovo osvrnula na Filarija.

On je jako dobro pevao to veče, iznenadio me je i to sam mu i rekla. Imali smo probe koje nisu zajedničke. Nismo ništa pričali pored toga, bila sam sa svojim timom, Jelenom, svako ima svoju ekipu. Bilo nam je mnogo zabavno, najmanji smo utisak imali da smo se takmičili – zaključila je Goca.

Goca se 2010. godine takmičila u Survajvoru, i danas bi bila spremna da se takmiči u istom formatu.

Ljudi koji idu u rijaliti da se predstave u startu greše. Mi kada smo bili u Survajvoru, stvarno nismo imali da jedemo i živeli smo u jezivim uslovima. Vratila sam se sa ožiljcima od bubuljica, od nehigijene. Ponovo bih se prijavila u takvu sezonu jer čovek daje najviše od sebe kada je najteže – rekla je pevačica.

Izvor: Blic.rs