Happy B-Day momci: Estradni menadžer Jakov Ugljar i pevač Dejan Matić proslavili noćas svoje rođuse u Beču (VIDEO)

Sinoć su u ranim večernjim satima zvanice počele da pristižu u jedan bečki klub na čuvenoj ulici „Balkanštrase“, alias Ottakringerstrasse, a povod za okupljanje  bila je proslava jubilarnog rođendana estradnog menadžera Jakova Ugljara.

Naime, poznati menadžer je povodom proslave svog 60. rođendana pozvao svoje prijatelje, poslovne saradnike i predstavnike medija da zajedno sa njim proslave njegov jubilarni rođendan.

Veče u klubu „Mystique“ proteklo je u slavljeničkoj atmosferi, zvanice je zabavljao „Ritmos Band“, a slavljenik je primao čestitke čitave večeri.

Međutim, dolazak još jednog slavljenika doneo je sa sobom još pozitivne energije i dobrog raspoloženja. Elem, pevač Dejan Matić je zajedno sa suprugom Jelenom i prijateljima došao na slavlje iako je i sam tog dana bio slavljenik.

Kao što je već poznato, proslavljeni pevači, blizanci Dejan i Saša Matić 26. aprila slave svoje rođendane, a redakcija portala Svet Dijaspore koristi priliku kako jubilarnom slavljeniku Jakovu, tako i braći Matić da čestita i poželi sve najlepše za njihove rođendane.

Tekst, foto & video: Portal Svet Dijaspore

Slavljenik Jakov Ugljar sa suprugom Andreom / Foto: Svet Dijaspore
Dejan Matić sa suprugom Jelenom i prijateljima / Foto: Svet Dijaspore
Srećan rođus momci / Foto: Svet Dijaspore

Tekst, foto & video: Portal Svet Dijaspore