GLUMIĆE FATALNU RAZBOJNICU: Jelena Karleuša dobila ulogu u seriji Lazara Ristovskog

Jelena Karleuša prihvatila je poziv Lazara Ristovskog da glumi u seriji koju priprema, a koja će, kako se priča, biti najskuplja serija ikada snimljena kod nas!

Kako saznaje Telegraf.rs, pop diva je nakon mnogo razmišljanja i razgovora rešila da pristane na ponudu, a presudno je bilo to što se radi o velikom izazovu i megalomanskom projektu u koji će biti uloženo mnogo sredstava, što je njoj i te kako inspirišuće jer je nešto novo i vrlo vredno pažnje.

Kako kaže izvor, Jelena će u seriji koja prikazuje period srednjeg veka igrati ženu razbojnika, fatalnu zavodnicu, spremnu na sve kako bi zaštitila svoju teritoriju.

– Priča je izmišljena, ali se bazira na mnogo istorijskih momenata i geopolitičkih činjenica, radi se o srednjem veku. Dugo se radi na ovoj seriji i celokupna ideja je zaista nešto što kod nas nije viđeno. Ideja Lazara Ristovskog je bila da Jeleni ponudi značajnu ulogu, glavnu ulogu, što je ona na kraju i prihvatila. Biće ovo veliki izazov za nju, ali i za celu ekipu koja radi ili će tek raditi na seriji. To će sigurno svako želeti da pogleda – kaže izvor.

– Jelena će igrati fatalnu zavodnicu koja se bavi spletkama i politikom i zavodi najveće ličnosti tog doba, a sve kako bi zaštitila svoju državu. Čak, koliko znam, po scenariju ubija jednog moćnika… Koliko je sve veliko govori i činjenica da se pravi gusarski brod, ali pravi gusarski brod, kao i grad koji će se izgraditi na području Kotora. Snimanje treba da počne za nekoliko meseci – otkriva sagovornik Telegrafa.

Koliko će u projekat biti uloženo dovoljno govori i informacija koja postaje sve glasnija, a to je da će se serija prikazivati na Netfliksu. Za sada je reč o nezvaničnim informacijama, jer niko ko je deo projekta još uvek nije izašao u javnost sa zvaničnim podacima i informacijama, već se i dalje sve drži u tajnosti.

Izvor: Telegraf.rs