Džej Lo pokrenula biznis sa pićem, dok joj se muž Ben Aflek leči od alkoholizma

Dženifer Lopez razočarala je fanove odlukom da pokrene brend alkohola, jer je poznato da je Ben lečeni alkoholičar, kao da i dan-danas ima krize.

novim biznis potezom razbesnela je ljude širom sveta. Zbog toga sada su ponovo otvorene teorije da svog supruga uopšte ne voli i ne ceni, kao da joj je sve promocija, zarada, slava i novac. 

Naime, glumica i pevačica nakon što je pokrenula više nego uspešan brend kozmetike i odeće, sada pokreće svoj brend alkoholnih pića naziva Delola koje je inspirirano italijanskom obalom. Nnovim poslovnim poduhvatom pohvalila na Instagramu objavivši promo video.

„Sve više razumem važnost uživanja u životu. Želela sam da napravim nešto bolje – nešto sa boljim ukusom, boljim sastojcima, nešto što bih volela da popijem sa prijateljima i porodicom, a to je Delola“, rekla je Dženifer.

Njen potez je naišao na negativne reakcije obožavatelja koji su je pitali zašto se odlučila na to kada je i sama više puta ranije rekla da ne pije alkohol, ali ne samo to, već i jer je njen suprug Ben Aflek lečeni alkoholičar i to više puta.

„Wow. Ovo je razočaravajuće i poruka je zbunjujuća“, „Zašto nisi stvorila brend bezalkoholnog pića s obzirom na to da si otvoreno govorila o negativnim učincima alkohola, a i sama ne piješ? Ovo se čini tako nebrendirano, iskreno me zanima zašto prodaješ alkohol“, „Napravi bezalkoholno piće“, „Ne pije alkohol i ovo samo pokazuje na šta je sve spremna da uradi zarad još novca“, „Važno joj je samo da zaradi, kao da malo ima“, bili su neki od komentara.

Takođe, napali su je jer govori da je to piće koje bi pila sa porodicom, a s obzirom da nema bližeg od Bena, koji se borio sa teškim oblikom zavisnosti od alkohola i koji će se truditi do kraja života da ostane trezan, i kojem bi najveći oslonac trebalo da bude porodica, ovako nešto zvuči više nego zbunjujuće.

„Udata si za čoveka koji se bori sa zavisnošču od alkohola, a ipak…“, „Ovo je jako razočaravajuće s obzirom da ona ne pije i udata je za alkoholičara koji se oporavlja“, „Suprug joj se borio s alkoholizmom i trenutno se oporavlja, a ona je godinama kritikovala one koji piju, a sada to promoviše?“, komentirali su njeni pratitelji.

S obzirom da proces kreiranja brenda dugo traje, te da uključuje i odlaske na sastanke, degustiranje, brendiranje i slično, a Ben i Dženifer se retko odvajaju, jasno je zašto su mnogi zabrinuti za glumca. 

Čak i nedavno, na jednoj od promocija njenog novog filma, Dženifer je navodno proveravala njegov naitak, a kako je jedan tiktoker protumačio sa njihovih usana, Aflek joj je je odgovorio: „Nisam ništa pio, okej“, nakon čega je pevačica prinela njegovu čašu i probala ono što je konzumirao.

Podsetimo, Ben je prošle godine šokirao svet kada je za svoj alkoholizam okrivio bivšu suprugu Dženifer Garner, jer je bio nesrećan u braku. Ironija je što mu je upravo Garnerova pomagala da reši problem i nakon njhovog razvoda, te ga čak i vozila na rehabilitaciju. 

Dženifer Lopez tada je ćutala i čak i branila ga i branila, što su mnogi osudili. Sada ostaje samo da se nadamo da se Ben zbog novog poslovnog poduhvata svoje drage neće ponovo vratiti starom poroku. 

Izvor: Wanted