DANAŠNJI DAN ČEKAM VEĆ DUGO, OVO JE POBEDA SVIH NAS: Bojana Barović sa naslednicima stigla na ostrvo Egina, nikad emotivnija pred Nikolin dolazak!

Nikola Rokvić danas posle tačno mesec dana stiže do Egine, a  na ostrvu će ga sačekati supruga Bojana Barović sa naslednicima.

On je tokom svih ovih dana skupljao novčanu pomoć koju će dati u humanitarne svrhe, a već je sakupljen novac za dečiju onkologiju što je bio prvi cilj.

Novac na tekućem računu je iz dana u dan rastao i mnogi su dokazali da još uvek postoji dobra volja da se pomogne onima kojima je pomoć najviše potrebna.

Bojana je objavila ilustraciju ostrva Egina i Hrama gde će se danas pokloniti Nikola i napisala:

Današnji dan čekam već dugo, mnogo duže od mesec dana.. Od kada su krenule same pripreme za “Ovaj put za dečiju radost” misli su mi bile vezane za sam kraj puta za koji nisam ni slutila da će izazvati ovoliko emocija koliko kod nas samih, toliko i kod svih vas… Kraj ovog puta obeležava jednu malu eru za nas, eru pobede snage nad slabošću, ljubavi nad mržnjom, dela nad nedelima, lepote nad ružnoćom, duha nad prazninom. Pobede dobrog nad zlim. I dok moja bolja polovina korača poslednje kilometre u patikama izlizanih đonova i ogrubelih stopala, znam da ovo nije samo njegova pobeda, jer za sebe samog ovo nikada ne bi radio, ovo je pobeda svih nas koji smo se kroz njegove korake spojili u zajednicu ljubavi, poštovanja i radosti! Taki, kao i uvek, čekamo te na kraju puta, napisala je Bojana na Instagramu.

Tekst: Svet Dijaspore