DA LI PRETERUJE? Treper Nući preti tužbom svakoj osobi koja koristi reč „bebo“ u marketinške svrhe (FOTO)

Ako ubuduće budete koristili reč „bebo“ za reklamiranje biznisa ili nekog proizvoda rizikujete da dobijete tužbu od Igora Panića Nućija.

Pevač je na svom Instagram nalogu objavio sliku na kojoj se vidi reklama jedne prodavnice na kojoj je šaljivo prikazan razgovor dva lista spanaća „gde si bebi – evo stižem, bebo“ , a ispod toga je postavio objašnjenje.

– Supermarket piše mojim advokatima da nije koristio reč „bebo“ u svojoj kampanji. Šta vi mislite – upitao je pratioce, a zatim u opisu postavio i odgovor nadležnih iz pomenutog lanca:

– Poštovani, ovim putem vam obaveštavamo da smo analizirali opomenu koju ste podneli u ime vašeg vlastodavca gospodina Igora Panića i da smatramo da je ista neosnovana. Objavama na društvenim mrežama koje ste naveli u opomeni nije korišćeno autorsko delo vašeg vlastodavca, te stoga nije ni došlo do povrede moralnih autorskih prava – stoji u odgovoru.

Podsetimo, treper je u junu 2020. godine objavio numeru pod istim nazivom, a njegovo mišljenje je da je ovakav potez supermarketa krađa autorskih prava.

Foto: Prinstscreen/Nucciovde

Tekst: Svet Dijaspore