Cecin šou izazvao pomenju – Ceca Ražnatović će održati konecrt u Beču 5. novembra! (VIDEO)

Redakciji portala Svet Dijaspore javili su se mnogobroni naši čitaoci sa pitanjem da li je Ceca zaista u Turskoj na operaciji i da li će njen koncert u Beču ipak biti održan.

Elem, bez mnogo uvijanja – ovogodišnji koncert Svetlane Cece Ražnatović zakazan je za subotu 5. novembra u dvorani “Pyramide” u Beču i biće održan!

Kako je došlo do pometnje…

Naime, u četvrtoj epizodi „Ceca show“ koji se emituje na Blic televiziji, gledaoci su mogli da vide kako Svetlanu Cecu Ražnatović u bolničkom krevetu odvode na operaciju u jednoj klinici u Turskoj.

Mnogi portali su preneli Cicine izjave iz emisije gde pevačica govori u sadašnjem vremenu, odnosno tadašnjem – jer je ta epizoda snimana odavno.

“ Najmanje ćemo 12 dana tamo ostati. Rekao mi je doktor da će operacija trajati 6 sati, da je to standard za tu intervenciju. Ja moram da idem na tu operaciju, da li sada ili za dva meseca, ja moram da idem. Znam da operacija traje, ali ja želim da rešim to i da se osećam dobro u svojoj koži“  ispričala je Ceca u emisiji.

Medjutim, mnogi nisu gledali epizodu, te nisu ni shvatili da se radi o davno prošlom vremenu i informaciji koja je tek sad „procurela“ u javnost…

Video najavu za svoj bečki koncert dobili smo od Cece i nju pogledajte ovde:

Svet Dijaspore