BOLJE DA SE SKLONIM I ŽIVIM NORMALNO, NEGO DA PLAĆAM LEČENJE: Indira Radić progovorila o povlačenju sa estradne scene

Pevačica Indira Radić je u jeku popularnosti odlučila da ode u medijsku ilegalu, kako bi vodila miran život daleko od očiju javnosti.

Ona je nedavno istakla da se na taj korak svojevremeno odlučila zbog toga što je želela da sačuva svoju intimu, a sada je otkrila da popularnost ima svoju cenu koju ona nije bila spremna da plati.

Ja sam ranoranilac jer nekako sam shvatila da je život kratak i da ga treba iskoristiti na najbolji mogući način. Trudim se da živim koliko mogu zdravo, zato sam se povukla i negde sam se sklonila zato što je to sve prezasićenje organizma. Godinama trajem i dođe kulminacija kada kažem: „Bolje je da se sklonim i živim normalno, nego da plaćam lečenje“ – rekla je pevačica za Prvu.

Ranije je o svom povlačenju iz javnosti takođe iskreno govorila.

Smatram da sam dovoljno rekla za sve godine, toliko sam bila na sceni i poželela sam da sve što imam da kažem, kažem na društvenim mrežama, toga ne manjka. Jako je lako sačuvati intimu, sve je do ličnosti. Svi čuvamo stvari za sebe i to je samo obostrano razumevanje – rekla je jednom prilikom za medije.

Izvor: Telegraf.rs