Ana Nikolić brutalno objasnila Rasti zašto je ljuta: Posećivala sam te u zatvoru, zato…” (VIDEO)

Ana Nikolić je nedavno gostovala na televiziji Una, te je upitana dad a komentar o Rastinoj nedavnoj izjavi o njoj, pevačica bez mnogo okolišanja u emisiji “Una, due, tre” rekla sve šta joj je na duši…

“Žena koja ti rodi dete, ako te novinar pita: „Da li je bila pijana kada je to izjavila“, ti kažeš: „Nisam joj radio alko-test„. To je jako, jako bezobrazno. Ako smo se dogovorili da o tome ne pričamo, onda kažeš: „sledeće pitanje“. Ako tako radiš, onda ćeš svaki put dobiti činjenice na „feed-u“, na mom Instagramu. Ali ako si ti perfidan i bezobrazan, nisi radio meni alko-test, ti kog sam posećivala u Centralnom zatvoru, nisam na Sorboni, ni na Jejlu, ni na Prinstonu. Kada nekome daš drugu šansu, to je kao kada mu ponovo napuniš pištolj, pa te promaši, pa mu napuniš pištolj, pa te opet promaši, pa mu opet napuniš… pa koliko puta da ti punim pištolj?”.

No, ovako napisane Anine reči nemaju tu jacinu poruke i gnev koji je Ana osećla dok je pričala o Rasti, uverite se i sami:

Inače, sve je počelo kada je Ana Nikolić objavila na svom Instagram profilu kometar: „ Ovaj „veliki otac“ moraće da snosi konsekvence za sva „zlodela“ koja je uradio meni kao majci Tarinoj i, kao i Tari. Od danas u uživo prenosu idu sve istine“ – napisala je Ana tada.

Nije prošlo dugo, a novinari su upitali Rastu da prokomentariše tu Aninu izjavu, na šta je reper rekao: „Ne znam ni šta da komentarišem. Ja se nisam posvađao, ne svađam se ni sa kim. Neću da komentarišem iz roditeljske ljubavi. Ne znam da li je bila pijana, nisam radio alko-test u tom trenutku“  – što je bila kap koja je prelila Aninu času trpeljivosti kada je bivši suprug u pitanju.

Tekst: Svet Dijaspore